Veelgestelde vragen

Terug naar contactformulier
Gluten
We serveren een beperkt aanbod aan glutenvrije producten in onze restaurants. Deze pizza’s worden bereid met glutenvrije ingrediënten en volgens een specifieke procedure waarbij contaminatie met andere producten zo veel mogelijk vermeden wordt. De keukens van Pizza Hut vormen echter geen glutenvrije omgeving. Als gevolg van mogelijke kruiscontaminatie met andere producten kunnen wij de volledige afwezigheid van gluten in het eindproduct niet verzekeren. Om kwaliteitsredenen zijn de glutenvrije pizza’s niet beschikbaar voor take-out of levering.
Vegan
De Beyond Pizza is het eerste 100% plant-based recept op de kaart bij Pizza Hut.
Allergieën 
U kan onze allergenenlijst consulteren via deze link: https://www.pizzahut.be/nl/allergenen. Moest u nog bijkomende vragen hebben kan u deze stellen via ons contactformulier.
Pizza Buffet
Het Pizza Buffet is elke dag beschikbaar van 12u00 tot 14u00, ook in het weekend! Je geniet hiermee van Pizza à volonté voor slechts € 10!
Let wel op, het Pizza Buffet is enkel mogelijk in de Pizza Hut restaurants. Check de locaties hier.
 
Reservaties

Je kan in al onze Pizza Hut Restaurants online reserveren via deze link. 

Is jouw gewenste tijdstip volzet? Neem dan contact op met jouw Pizza Hut, of kom gewoon langs.
Er is ALTIJD nog een tafeltje vrij voor jou!

 
Mozzarella  
Bij Pizza Hut zoeken we steeds zeer nauwkeurig naar de juiste ingrediënten en leveranciers. Zo gebruiken we voor als onze pizza’s en andere gerechten 100% echte mozzarella. Je kan het certificaat van onze leverancier hier consulteren. 
Halal
De Kip Kebab is helemaal halal, die vind je bijvoorbeeld op de Chicken Twist pizza. Hiernaast zijn er ook enkele pizza’s die geen vlees bevatten. Uiteraard kan je ook je pizza zelf samenstellen, of de toppings wijzigen.
Meer informatie over de Chicken Twist Pizza vind je hier.
Is mijn bestelling goed doorgekomen?
Vanaf het moment dat uw bestelling verwerkt wordt, ontvangt u een bevestiging. Als u de bevestiging niet heeft ontvangen, raden we u aan om contact op te nemen met de vestiging waar u besteld heeft.
 
Hoe pas ik mijn bestelling aan?
Vanaf het moment dat uw bestelling verwerkt wordt, ontvangt u een bevestiging. Als u de bevestiging niet heeft ontvangen, raden we u aan om contact op t enemen met de vestiging waar u besteld heeft. U vindt de contactgegevens hier. 
 
Volgens mij woon ik in de leverzone, waarom kan ik niet bestellen via de website?

U woont in een nieuwe straat/wijk, of woont in de leverzone maar uw adres wordt niet herkend? Laat het ons dan even weten via het contactformulier

We controleren dit en laten u iets weten zodat u volgende keer probleemloos online kan bestellen.

Waarom werkt mijn online kortingscode niet?
Een kortingscode kan u enkel ingeven op de pagina waar je de bestelling bevestigt. Ga goed na of de code die u ingaf correct is en of de geldigheidsdatum nog niet verlopen is. Als uw code nog steeds niet werkt, contacteer ons dan via ons contactformulier. https://www.pizzahut.be/nl/contact.
 
Mijn bestelling is niet aanvaard maar wel online betaald?
Het is helaas altijd mogelijk dat er zich een fout voordoet in het bestelproces. Als een systeemfout optreedt, wordt uw betaling automatisch terugbetaald.
Gelieve er rekening mee te houden dat het 2 werkdagen duurt alvorens het bedrag terug op uw rekening verschijnt. Indien u uw betaling niet hebt ontvangen na deze 2 dagen, neemt u best contact op met ons. Geef in dit geval zeker de juiste, concrete info mee: bestelnummer, tijd van bestelling, locatie, naam kaarthouder, bedrag.
 
Waarom zijn bepaalde producten op de kaart van de restaurants niet verkrijgbaar in de Delivery-units en omgekeerd?
De Delivery-units en de Restaurants zijn twee verschillende concepten onder de noemer Pizza Hut, die elk hun eigen producten en promoties hebben.
 
Welke betalingswijzen worden aanvaard door de Pizza Hut Delivery-units?
Pizza Hut biedt u in de vestigingen de mogelijkheid om contant, met bancontact of met maaltijdchequekaart te betalen.
Online kan u ook de Bancontact/Payconiq app gebruiken.
Bij levering aan huis kan u enkel cash betalen.
 
Waar kan ik mijn persoonlijke gegevens aanpassen (verandering adres, telefoonnummer,...)?
Uw account is beschikbaar via de "mijn account" pagina. Daar kan u het geheel aan persoonlijke informatie beheren, evenals uw inschrijvingen op de nieuwsbrieven.
 
Mijn bestelling is niet aanvaard maar wel online betaald? 
Het is helaas altijd mogelijk dat er zich een fout voordoet in het bestelproces. Als een systeemfout optreedt, wordt uw betaling automatisch terugbetaald. Gelieve er rekening mee te houden dat het 2 werkdagen duurt alvorens het bedrag terug op uw rekening verschijnt. Indien u uw betaling niet hebt ontvangen na deze 2 dagen, neemt u best contact op met ons.
Geef in dit geval zeker de juiste concrete info mee: bestelnummer, tijd van bestelling, locatie, naam kaarthouder, bedrag
 
Welke betalingswijzen worden aanvaard door de Pizza Hut Delivery-units?
Pizza Hut biedt u in de vestigingen de mogelijkheid om contant, met bancontact of met maaltijdchequekaart te betalen.
Online kan u ook de Bancontact/Payconiq app gebruiken.
Bij levering aan huis kan u enkel cash betalen.
 
 
Bonus punten
De behaalde punten op uw bonuskaart zijn maximaal 2 jaar geldig en zullen na het verstrijken van deze duur vervallen. De behaalde bonussen zijn maximaal 6 maangen geldig en dienen binnen deze periode geconsumeerd te worden. Zoniet vervalt de bonus en ook het recht op de voordelen hieruit behaald. Voor meer informatie omtrent je bonuspunten kan je volgende link raadplegen: restaurants.pizzahut.be/bonus. Indien u nog bijkomende vragen hebt kan u deze stellen via het contactformulier.
 
Dolle Dinsdag in Take-Out
Elke dinsdag is Dolle Dinsdag bij Pizza Hut. Je betaalt dan €6,95 per medium meeneempizza (classic of pan).
Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina: https://www.pizzahut.be/nl/dolle-dinsdag
 
Dolle Zaterdag in Take-Out
Elke zaterdag is Dolle Zaterdag bij Pizza Hut. Je betaalt dan €6,95 per medium meeneempizza (classic of pan).
Dolle Zaterdag is geldig in alle Pizza Hut Restaurants, en de deelnemende Delivery vestigingen.
Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina: https://www.pizzahut.be/nl/dolle-zaterdag
 
Woensdag Webdag
Op woensdag is het Woensdag Webdag bij Pizza Hut. Alle medium pizza’s die online worden besteld kosten dan slechts €11,95. 
Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina: https://www.pizzahut.be/nl/woensdag-webdag
 
All-in Donderdag
Op donderdag leggen we je extra in de watten bij Pizza Hut want dan is het All-in donderdag! Voor €10,95 kan je genieten van een voorgerecht (soep of saladbar), hoofdgerecht, dessert en een soft drink. All-In Donderdag is enkel mogelijk in de Pizza Hut Restaurants.
Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina: https://restaurants.pizzahut.be/all-in-donderdag
 
Mega Week 
Een hele week geniet je bij jouw plaatselijke Pizza Hut Delivery van een uitzonderlijke promotie. Deze promotie is altijd gebonden aan een specifieke vestiging en hangt af van de timing van de vestiging. 1 pizza kopen = 3 meenemen. Bij aankoop van 1 medium pizza, 2 medium pizza's om mee te nemen GRATIS!
Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina: https://www.pizzahut.be/nl/megaweek 
 
Student Deals
Pizza Hut voorziet kortingen voor studenten. Deze korting is enkel geldig als je ter plaatse bestelt voor afhalen, daar je je studentenkaart dient te tonen. Als je wilt genieten van de studentenkorting in ons restaurant, zeg dit dan tijdens je bestelling. Aan de kassa dien je ook je studentenkaart te tonen. Opgelet: want onze student deals zijn enkel geldig in de deelnemende vestigingen. Per studentenkaart kan de deal 1x geactiveerd worden.
Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina: https://www.pizzahut.be/nl/student_offers
 
Kids
Pizza Hut verwent de allerkleinsten. Elke dag kunnen ze genieten van een pizza, pasta, chicken croq's met frietjes of potatoes én een dessertje. Dit slechts voor € 5,30. Bovendien is het Kids Menu elke woensdag GRATIS per aankoopschijf van € 10. (niet geldig op feestdagen)
Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina: https://restaurants.pizzahut.be/kids
Kortingsbonnen
Regelmatig verwennen we onze klanten met nieuwe kortingsbonnen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om de nieuwste kortingsbonnen in je mailbox te ontvangen. Inschrijven kan vanop de homepage.
 
 
Waar kan ik mijn persoonlijke gegevens aanpassen (verandering adres, telefoonnummer,...)?
Uw account is beschikbaar via de "mijn account" pagina. Daar kan u het geheel aan persoonlijke informatie beheren, evenals uw inschrijvingen op de nieuwsbrieven.
Reservaties

Je kan in al onze Pizza Hut Restaurants online reserveren via deze link. 

Is jouw gewenste tijdstip volzet? Neem dan contact op met jouw Pizza Hut, of kom gewoon langs.
Er is ALTIJD nog een tafeltje vrij voor jou!

Jobs
Meer informatie omtrent openstaande vacatures vind je op deze link: https://www.pizzahut.be/nl/jobs.
Mailen kan altijd naar jobs@topbrands.be
 
Franchising
Meer informatie omtrent Pizza Hut Franchise kan je vinden op deze pagina: https://www.pizzahut.be/nl/franchise
 
Nieuwe vestigingen
Heeft u informatie over panden die mogelijk geschikt zijn als nieuwe Pizza Hut vestigingen? Neem dan zeker contact met ons op via deze link: contactformulier. 
 
Tevredenheid
Bij Pizza Hut vinden we jouw mening zeer belangrijk! Je kan jouw mening delen met ons via https://myopinion.pizzahut.be/nl/campaign
 
 
Het antwoord op uw vraag niet gevonden?
Contacteer ons
Berichten langs deze weg worden centraal behandeld op weekdagen, tijdens de kantooruren.
Je kan ons ook een e-mail sturen via info@topbrands.be