Bestel voor af te halen.

Pizza Hut Take out

Geen zin om zelf iets uit de oven te toveren? Bestel je favoriete pizza online en voor je ’t weet staat hij klaar om af te halen, recht uit de oven.

Bestel nu voor afhalen.

Pizza Hut Take Out promoties

The Chicken Mix


Bestel nu voor levering

 
Ontdek al onze promoties

Onze pizza's


Bestel nu

 

Op Dolle Dinsdag betaal je amper € 5,95 voor een meeneempizza. Geef toe, de zogenaamd saaiste dag van de week ziet er plots al veel rooskleuriger uit. Keuze te over trouwens, of je nu meer houdt van een pittige Pepperoni Lovers of de exotische toer op gaat met een Sweet Chicken Curry. Of gun je innerlijke bourgondiër ook eens wat en trakteer jezelf op een Pizza Grimbergenkaas. Je mag zelfs kiezen of je al dat lekkers op een laagje Pan of Classic deeg wil. 
Het hoeft trouwens geen dinsdag te zijn om een klein pizzafestijn te houden (of een groot!). Voor alle andere dagen van de week is er telkens één pizza die je voor € 7 kunt afhalen. Zeven euro, ja. Dat is de prijs van een half cinematicket en pakken minder moeite dan een vijfdelige videocursus pizza bakken op YouTube. 

Bestel nu en haal af bij een Pizza Hut in uw buurt

Eenvoudig besteld & zo klaar om af te halen. 

En waarom zou je het bij enkel pizza houden? Ga voor groots en kies The Box, het beste van Pizza Hut, netjes verpakt in één pizzadoos. Naast je pizza krijg je lookbroodjes, chicken croqs, American potatoes én onweerstaanbare brownies. It’s all in the box!

The Chicken Mix

Multi Mix bij Pizza Hut Onze overheerlijke kip direct klaar bij afhalen.

 

The BOX, hét allerbeste van Pizza Hut

The BOX, het allerbeste van Pizza Hut Bestel nu afhalen